fredag 7 december 2007

Plötsligt så kändes Idol rätt oviktigt
Kunde inte sagt det bättre själv för exakt så kändes det. Idag åkte fyra av oss till Skogsro Spa för en efterlängtad fredagslyx. Närmare bestämt Lilla Livsnjutaren. Fotbad till att börja med, krämer och oljor så långt ögat kunde nå, frukt och några glas rödvin i bubbelpolen varvat med bastu... och som avslutning ansiktsbehandling och bodyscrub.

De tre-fyra timmar som vi tänkt oss att denna lilla utflykt skulle ta, blev till fem-sex timmar. Som pricken över i fick vi efter dusch och ombyte förflytta oss ut i kåtan, där vi slog oss ner på fårskinnsbänkar kring ett runt bord med en öppen brasa i mitten, och serverades en makalöst god potatisgratäng och grillad kyckling!

Chokladgrodor och lite te/kaffe – så var vi i hamn för denna gång... och återigen, citerar Viktoria, Idolfinalen kändes plötsligt rätt oviktig. För där satt man... len som en persika både på kroppen, magen och i själen!

Mammorna är back-in-business igen.

Fakta: Vi betalade 450 kr per person för Lilla Livsnjutaren, då ingick mat, en valfri behandling, bad och bastu.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Pen Drive, I hope you enjoy. The address is http://pen-drive-brasil.blogspot.com. A hug.